Trabzonspor'da Kukesi maçı belirsizliği

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşması ilk maçında eşleştiği Kukesi takımı ile yapacağı maç için Arnavutluk'a gitti.Yarın akşam (Perşembe) saat 20.30 oynanacak karşılaşmayı hangi televizyon kanalının yayınlayacağı belirsizliğini koruyor.Edinil

Trabzonspor'da Kukesi maçı belirsizliği

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşması ilk maçında eşleştiği Kukesi takımı ile yapacağı maç için Arnavutluk'a gitti.

Yarın akşam (Perşembe) saat 20.30 oynanacak karşılaşmayı hangi televizyon kanalının yayınlayacağı belirsizliğini koruyor.

Edinilen bilgiye göre Trabzonspor'un D Smart ile olan anlaşması sadece iç saha ve eleme maçlarını kapsıyor. Bu nedenle daha önceki Derry City ve Dinamo Minsk maçlarını yayınlayan D Smart bu maçı yayınlayamayacak. 

Ayrıca Arnavutluk'ta maçı yayınlayacak olan devlet televizyonunun bazı teknik aksaklıklar yaşadığı da gelen bilgiler arasında. Türkiye'de bu maçı yayınlamak için yayın haklarını Saran Grup'un aldığı öğrenildi. Saran Grup'un maçın yayınlanması ile ilgili görüşmeleri sürdürdüğü ve bugün akşam saatlerine doğru maçı yayınlayacak kanalın netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor