Trabzonspor'da Kongre kararı alınmalı mı?

Lig'de alınan kötü sonuçlar sonucu puan cetvelinin alt sıralarında bulunan Trabzonspor huzur arıyor.Teknik direktör Şenol Güneş'in istifası sonunda yeni Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile çıktığı Ziraaat Türkiye Kupası mücadelesinden de mağlubiyetle ayrı

Trabzonspor'da Kongre kararı alınmalı mı?

Lig'de alınan kötü sonuçlar sonucu puan cetvelinin alt sıralarında bulunan Trabzonspor huzur arıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş'in istifası sonunda yeni Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile çıktığı Ziraaat Türkiye Kupası mücadelesinden de mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da sular bir türlü durulmayacak gibi.

Camiada Şenol Güneş'in istifası sonucu tam anlamıyla bir kan değişimi olmadığını savunanlar yönetimin artan taraftar baskısını bir nebze olsun azaltmak için Mayıs ayında Olağanüstü Genel Kurul kararı alması görüşünde.

Liglerin sona erdiği Mayıs ayında yapılacak Olağanüstü bir kongre kararının en kısa sürede alınması Trabzonspor üzerindeki taraftar baskısını azaltacağı görüşü hakim.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor