Trabzonspor'da kahkaha sesleri

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yüzler gülüyor.Lig'de  5. haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direk

Trabzonspor'da kahkaha sesleri

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da yüzler gülüyor.

Lig'de  5. haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
 
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde gerçekleştirilen kondisyon ağırlıklı çalışmaya sakatlığı nedeniyle izinli olarak ülkesine giden Colman, hasta olan Bamba, baldırındaki çekme nedeniyle salonda çalışan Janko ile sakatlıkları süren Giray ve Tolga Zengin katılmadı.
 
Antrenmanın ilk bölümünde salonda çalışan Soner daha sonra Halil Altıntop ile ayrı bir sahada düz koşu yaptı. Bu arada hastalığı tamamıyla geçen Serkan Balcı ve sakatlıktan kurtulan Volkan'ın da takımla çalışması Fenerbahçe maçı öncesi yüzleri güldürdü.
 
KAHKAHA SESLERİ
Kondisyon ağırlıklı antrenmanda oyunlar eşliğinde istasyon çalışması yapan futbolcuların kahkahaları tesisleri inletti. Oyunlar sırasında hata yapan futbolcuların şınav ve mekik çekmesi diğer arkadaşlarını gülme krizine sokarken, Alanzinho'da futbolcuların neşesine neşe kattı. Takımın en kısa boylusu olan Brezilyalı futbolcunun kafa topu çalışması sırasında bir iple asılan topa bütün çabasına rağmen vuramaması diğer oyuncuları güldürdü. 3 denemesinde de başarılı olamayan Brezilyalı yıldıza diğer oyuncular alkışlarla moral verdi.
 
GÜNEŞ HIZ KESMİYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı öncesi antrenmanlarda hız kesmiyor. Günü çift antrenman yaparak geçiren bordo-mavililer, perşembe günü de saat 11.00'de ve 18.00'de olmak üzere iki antrenman yapacak.  Daha sonra dış dünyaya kapılarını kapatacak olan bordo-mavililer Pazar günü öğleden sonra da İstanbul'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler