Trabzonspor'da Kafkas kanunları

 Teknik direktör Tolunay Kafkas ilk günden disiplini elde tuttu. Antrenmana geciken 3 futbolcuya 5 bin Euro ceza verdi. Yönetimden tam yetki alan Kafkas, tesislerde izinsiz kuş uçurtmayacak Teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin istifasından sonra göreve

Trabzonspor'da Kafkas kanunları

 

Teknik direktör Tolunay Kafkas ilk günden disiplini elde tuttu. Antrenmana geciken 3 futbolcuya 5 bin Euro ceza verdi. Yönetimden tam yetki alan Kafkas, tesislerde izinsiz kuş uçurtmayacak
 
Teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin istifasından sonra göreve getirilen Tolunay Kafkas, daha ilk günden disiplinli yönünün ortaya çıkardı. Antrenmana geç katılan 3 isme 5 bin Euro para cezası veren Kafkas, dikkatleri üzerine çekti.
 
Yönetimden tam yetki alan başarılı teknik adam, idman saatini aksatan futbolculara, “Bundan sonra herkes vaktinde antrenmana gelecek. Bu size ilk uyarım. Sadece geç kalanlar değil, herkes dinlesin. Eğer geç kalacaksanız hiç gelmeyin. Disiplinli bir çalışmayla Trabzonspor’u hakettiği yerlere çıkarmak için çalışacağız. Şu andan itibaren tek düşüncemiz futbol olsun” diyerek gözdağı verdi.
 
Tesislerden yemeklere, yemeklerden konaklamaya kadar her şeyle ilgilenecek olan Kafkas’ın, kafasında oluşturduğu Trabzon’u ayrıntılı bir şekilde bugün öğrencileriyle toplantı yapıp, konuşacağı öğrenildi. Tecrübeli antrenörün bu tarzına destek veren başarılı file bekçisi Tolga Zengin de arkadaşlarına, “Yeni bir hoca, yeni bir sayfa demek. Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak için şansımız var. El ele verip, takımı üst sıralara taşıyalım” dedi. 
 
Kart görene ceza!
 
Öte yandan Tolunay Kafkas’ın maçlarda gereksiz sarı kart gören ve takımını 10 kişi bırakan oyunculara da yaptırımı olacağı belirtildi. Galibiyet primlerini, mağlubiyetlerdeki cezaları da yeniden yapılandıracak olan Kafkas, yepyeni bir Trabzon yaratarak başarılı olmak amacında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor