Trabzonspor'da İmzalar hafta içi

Trabzonspor BaşkanYardımcısı Sebahattin Çakıroğlu taraftarların imza beklentisiyle ilgili olarak, Teknik kadroyu oluşturduklarını fakat imzadan önce yapacak başka öncelikli işleri olduğunu söyledi.Çakıroğlu yaptığı açıklamada  "teknik kadroyu oluşturduk.

Trabzonspor'da İmzalar hafta içi

Trabzonspor BaşkanYardımcısı Sebahattin Çakıroğlu taraftarların imza beklentisiyle ilgili olarak, Teknik kadroyu oluşturduklarını fakat imzadan önce yapacak başka öncelikli işleri olduğunu söyledi.

Çakıroğlu yaptığı açıklamada  "teknik kadroyu oluşturduk. Ama başka öncelikli işlerimiz de vardı. Bunları hallettik. Tolunay hocayla bir görüşme yaparak resmen yollarımızı ayıracağız. Trabzonspor’un evladıdır. Biz onun gönlünü alacağız. Mustafa hoca ve Fatih Tekke ile de hafta içerisinde anlaşma imzalamayı düşünüyoruz. Şu anda bir çok koldan çalışmalarımız devam ediyor. Zor bir süreç var ve bu sürecin üstesinden gelmek için tüm yönetici arkadaşlarımız var gücüyle çalışıyor. Trabzonsporlular rahat olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler