Trabzonspor'da ilk maç sendromu

 YİNE İLK HAFTA, YİNE 1-1Trabzonspor 2012-13 sezonu ilk hafta maçında Karabükspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor geçen sezonda ilk hafta maçında Manisaspor ile deplasmanda karşılaşmış 1-0 öne geçtiği maçı yine 1-1 berabere bitirmişti. SAD

Trabzonspor'da ilk maç sendromu

 

YİNE İLK HAFTA, YİNE 1-1

Trabzonspor 2012-13 sezonu ilk hafta maçında Karabükspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor geçen sezonda ilk hafta maçında Manisaspor ile deplasmanda karşılaşmış 1-0 öne geçtiği maçı yine 1-1 berabere bitirmişti.

 SADECE BİR İSABETLİ ŞUT

Trabzonspor deplasmanda oynadığı Karabükspor maçını 1-1 berabere bitirirken rakip kaleye sadece 1 isabetli şut atabildi.

Maç boyunca 9 şut atan ve sadece 1 isabet sağlayan Trabzonspor bu şutunda Volkan Şen ile golü buldu. Trabzonspor geçen sezon Süper Lig’de maç başına 5,43 isabetli şut ortalaması ile oynuyordu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor