Trabzonspor'da ilk aday Toure

Trabzonspor’da stoper arayışları sürüyor.Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş’in  isteği üzerine stoper arayışları 4 koldan sürüyor. Bordo mavili ekipte stoper adayları arasında ilk sırayı ise İngiliz ekibi Mancester City’nın Fildişi Sahilli sto

Trabzonspor'da ilk aday Toure

Trabzonspor’da stoper arayışları sürüyor.

Bordo mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş’in  isteği üzerine stoper arayışları 4 koldan sürüyor. Bordo mavili ekipte stoper adayları arasında ilk sırayı ise İngiliz ekibi Mancester City’nın Fildişi Sahilli stoperi  Habip Kolo Toure alıyor .

Sakat olduğu yönünde iddialar olan  Kolo Toure için gelen olumlu raporlar üzerine Trabzonspor yönetimi bu futbolcu için harekete geçme kararı aldı. 31 yaşındaki Kalatoure  mücadeleci futbolu ve hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınıyor.

Kalatoure transferinde yaşanabilecek bir pürüz ihtimalıne karşılık bordo mavililerin

 gündeminde ise adı sır gibi saklanan bir başka stoper var.Trabzonsporlu yetkililer bu stoperin isminin şuana kadar basında yer alan  futbolcular arasında olmadığını bildirdiler.

Spor kamuoyunun bildiği gibi Trabzonspor'un Kolo Toure ile ilgilendiğini 18 Temmuz 2012 tarihinde  "Trabzonspor Stoperini Buldu" başlığı ile il kez haber61 duyurmuştu.

GEKAS GÜNDEMDE YOK

Trabzonspor ile adı birlikte anılan Yunanlı golcü Gekas’ın  Trabzonspor’un gündemine dahi gelmediği öğrenildi.  Bordo mavili yetkililer Gekas ile Trabzonspor'un bir ilgisinin bulunmadığını açıkladılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor