Trabzonspor'da her şey kupa için

Bu sezon Spor Toto Süper Ligde aradığını bulamayan Trabzonspor'da tüm hesaplar kupa üzerine yapılıyor.Karadeniz ekibi Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarından galip gelerek ligde rahatlamak isterken kupa maçları öncesi de moral bulmak istiyor. Bu sezo

Trabzonspor'da her şey kupa için

Bu sezon Spor Toto Süper Ligde aradığını bulamayan Trabzonspor'da tüm hesaplar kupa üzerine yapılıyor.

Karadeniz ekibi Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarından galip gelerek ligde rahatlamak isterken kupa maçları öncesi de moral bulmak istiyor.
 
Bu sezon Süper Lig’de tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor, kupayı müzesine getirerek bu sezonu kurtarmanın planlarını yapıyor. Karadeniz ekibi kupa maçlarına moralli ve zinde çıkma adına deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor ve evinde oynayacağı Orduspor maçalarından 6 puan çıkartarak ligde alacağı moralle kupa serüvenine bıraktığı yerden keyifli başlamayı amaçlıyor.
 
Spor Toto Süper Lig’de, Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarını kazanarak rahatlamak isteyen Trabzonspor, bu iki kritik maç sonrası da gelecek sezonun planlarını yapacak. Bordo-mavili yönetim ve teknik heyet ligde alınacak 6 puan sonrası bir araya gelerek gelecek sezonun planlamasını konuşmaya başlayacak. Teknik Direktör Tolunay Kafkas önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istediği oyuncularla birlikte gelecek sezon yapmayı planladığı değişikliklerle ilgili olarak yönetime rapor sunması bekleniyor. 
 
KAFKAS KARARSIZ 
 
Trabzonspor'da cezaları nedeniyle Antalyaspor'a karşı forma giyemeyen Olcan, Colman ve Serkan'ın Akhisar Belediyespor deplasmanında forma verip-vermeyeceği ise merakla bekleniyor. Antalyaspor karşısında 2-0’lık sonuçla sahadan ayrılan kadroyu bozmak istemeyen ve takımın oyunundan memnun kalan genç teknik adam diğer oyuncuların durumlarına göre bir değerlendirme de bulunacak. Uzun bir aradan sonra forma şansı bulan Volkan, Alanzinho ve Yasin gibi oyuncuların performanslarını beğenen Kafkas’ın, Akhisar Belediyespor maçı öncesi kadroyu şekillendirmesi bekleniyor. 
 
AKYAZI, KARAYAZI OLDU 
 
Trabzon’da yapılacak olan ve Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı Akyazı Projesi’nin ihalesinin yine ileri bir tarihi ertelenmesi keyifleri kaçırmaya başladı. 
 
TOKİ tarafından daha önce 8 Nisan tarihinde gerçekleştirileceği açıklanan ihale ile ilgili ön yeterliliğe katılan bir firmanın Kamu İhale Kurumu’na itirazı neticesinde Kamu İhale Kurumu TOKİ’den ön yeterlik dosyalarını istedi. Dosyaların Kamu İhale Kurumu’na ulaşmasından sonra 20 gün içerisinde ilgili kurumun bir karar vereceği belirtilirken, ihalenin iptal edilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı kaydedildi. İhale tarihi TOKİ’nin sitesinden kaldırıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor