Trabzonspor'da gündem Berbatov!

Trabzonspor, Bulgar forvet oyuncusu Dimitrav Berbatov ile temaslarını hızlandırdı, yöneticiler golcü oyuncunun alınabilmesi henüz istedikleri noktaya gelemediklerini söylediler.FULHAM'DA OYNUYORBeşiktaş karşısında aldığı yenilgi ile şok yaşayan Trabzonspo

Trabzonspor'da gündem Berbatov!

Trabzonspor, Bulgar forvet oyuncusu Dimitrav Berbatov ile temaslarını hızlandırdı, yöneticiler golcü oyuncunun alınabilmesi henüz istedikleri noktaya gelemediklerini söylediler.

FULHAM'DA OYNUYOR

Beşiktaş karşısında aldığı yenilgi ile şok yaşayan Trabzonspor’da bordo mavili yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Yabancı kontenjanını boşaltmak için Emerson’u göndermek isteyen yönetim, alacağındaki indirimi kabul etmemesi üzerine sıkıntı yaşıyor. İngiltere Premier lig ekiplerinden Fulham FC’de forma giyen 32 yaşındaki forvet oyuncusu Dimitrav Berbatov ile ilgilendiklerini doğrulayan bordo mavili yöneticiler, görüşmelerinin devam ettiğini söylediler.

Fulham’ın yüksek bir bonservis bedeli karşısında Berbatov’u satmayı düşündüğü, bordo mavili yönetimin de fiyatı aşağı çekmek istediği bildirildi. Trabzonspor’un Berbatov dışında 1-2 yabancı forvet oyuncusuyla daha temas halinde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler