Trabzonspor'da gözler Gençlerbirliği maçında

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'a evinde farklı skorla yenilerek sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’da gözler pazartesi günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrilirken, teknik direktör Şenol Güneş ise oyuncularına yapt

Trabzonspor'da gözler Gençlerbirliği maçında

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'a evinde farklı skorla yenilerek sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’da gözler pazartesi günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrilirken, teknik direktör Şenol Güneş ise oyuncularına yaptığı konuşmada, puan kaybetme limitlerini tükettiklerini ifade etti. 

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Eskişehirspor'a evinde farklı skorla yenilerek sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor yenerek rahat bir nefes alırken, 3 Aralık Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçına kilitlendi. Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarıyla toparlanma dönemine giren Trabzonspor, Eskişehirspor karşısında şok bir yenilgi almasıyla tüm planlar alt-üst olmuştu.
 
3-0’lık mağlubiyetin moralsizliğini yaşayan Karadeniz ekibi Ziraat Türkiye Kupası’nda, Şanlıurfaspor’u 4-0 mağlup ederek biraz olsun rahat bir nefes aldı. Lider Galatasaray’ında, Gaziantepspor karşısında puan kaybetmesiyle birlikte yeniden umutlanan bordo-mavililerde gözler Gençlerbirliği maçına çevrildi.
 
Deplasman fobisini Orduspor karşısında gideren Karadeniz ekibi rakibi karşısında galibiyetle ayrılarak yaşadığı puan kayıplarını telafi etmenin hesaplarını yapıyor. Başkent’te alacağı 3 puanla moral bulup yeniden zirveye tutunacak olan bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş’in kadroda yine değişikliği gitmesi bekleniyor.
 
ŞENOL GÜNEŞ: “LİMİTİMİZİ TÜKETTİK”
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şanlıurfaspor maçından 4-0 galip ayrılmalarına rağmen halen Eskişehirspor maçının etkisinde olan oyuncularını uyardı. Eskişehirspor maçını unutmalarını ve kafalarından bu maçı silmelerini isteyen deneyimli teknik adamın, pazartesi gününe kadar oyuncularını kafa olarak Gençlerbirliği maçına hazır hale getirmeyi hedeflediği belirtildi.
 
Artık puan kaybına tahammülleri olmadığını futbolcularına aktaran Güneş, “Limitimizi artık bitirdik. Bu kadar puan kaybı bizim gibi bir takımın yaşamaması lazım. Hiçbir şey bitmiş değil. Bir galibiyetle her şey yeniden başlayabilir. Çünkü ligdeki bütün takımların puanları bir birine çok yakın. Her takım puan kaybı yaşıyor ama biz artık bu limiti tükettiğimizi düşünüyorum" dediği öğrenildi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor