Trabzonspor'da göze batanlar

Colman: Kampa erken gelmesi gibi iyi oynaması ve istekli tavrı da haber değil aslında ama eski günleri hatırlayınca bir farklılık olduğu kesin. Yine yönlendirici ve zekasıyla dikkat çekici. Oyunu da arkadaşlarını da kuruyor, yönetiyor. Abdülkadir: Daha ço

Trabzonspor'da göze batanlar
Colman: Kampa erken gelmesi gibi iyi oynaması ve istekli tavrı da haber değil aslında ama eski günleri hatırlayınca bir farklılık olduğu kesin. Yine yönlendirici ve zekasıyla dikkat çekici. Oyunu da arkadaşlarını da kuruyor, yönetiyor.
 
Abdülkadir: Daha çok öne çıkması, inisiyatif alması bekleniyor ama şimdilik o da ‘görev adamı’ kimliğiyle sahada. Ancak bazen öyle paslar atıp öyle umulmayanı yapıyor ki, kumaşından ne kıyafetler çıkacağını hemen gösteriyor.
 
Yusuf: Beklenti büyük. Tutar mı-tutmaz mı demek için de erken. Hocanın onda ısrar edeceği kesin. Fakat onun da Cale, Ferhat, Cech ve Celustka’dan farklı bir şeyler yapması lazım.
 
Batuhan: En büyük şansı ona veriyor teknik kadro. Şimdilik maç performansı birçok takım arkadaşının gerisinde. Kilo fazlası, antrenman ve maç eksiği bunların sebebi.
 
Soner: Yeteneklerinin gerisinde hala. Colman’ı rahatlatacak ve Selçuk İnan’lı dönemi yakalayacak bir formatta oynadığında, uzun soluklu gördüğümüzde daha net şeyler söyleyeceğiz. Golün ortasını yaptığı için söylemiyorum, duran topların onunla değerlenmesi gayet isabetli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor