Trabzonspor'da görev ataması

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzda Osman İlyas ve İrfan Coşkun’un istifasıyla boşalan asil üyeliğe Yakup Aslan ve Ömer Demir getirildi" ifadesi yer aldı.Öte yandan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu bugün Trab

Trabzonspor'da görev ataması


Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzda Osman İlyas ve İrfan Coşkun’un istifasıyla boşalan asil üyeliğe Yakup Aslan ve Ömer Demir getirildi" ifadesi yer aldı.
Öte yandan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu bugün Trabzonspor'u ziyaret etti. Ziyarette Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Genel Sayman Engin Hacisalihoğlu, TS Club’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Arslan, Ömer Demir, Çetin Kansız ve Mehmet Terzi ile görüşen Vali Azizoğlu, takıma yeni sezonda başarılar diledi.
TS Club’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz ise, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, Vali Azizoğlu’na Trabzonspor forması hediye etti. Vali Azizoğlu da futbolculara iletilmek üzere Ardahan yöresine ait olan özel balı sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler