Trabzonspor’da futbolculara 1 gün izin

 Antalya kampının ardından Antalya ve Mersin ile Ziraat Türkiye kupası maçları oynayan bordo mavililere bir gün izin verildi. 29 Aralık 2012 de başlayan Antalya kampında ikisi turnuva ikiside Ziraat Türkiye kupası maçı oynayan ve yorgun düşen futbolculara

Trabzonspor’da futbolculara 1 gün izin

 Antalya kampının ardından Antalya ve Mersin ile Ziraat Türkiye kupası maçları oynayan bordo mavililere bir gün izin verildi. 29 Aralık 2012 de başlayan Antalya kampında ikisi turnuva ikiside Ziraat Türkiye kupası maçı oynayan ve yorgun düşen futbolculara teknik heyet bir gün izin verdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu dün gece  2-0 mağlup eden bordo mavililer  Çarşamba günü izin yapacaklar. Bordo mavililer Süper ligin ikinci yarısının ilk haftasında karşı karşıya gelecekleri KDÇ Karabükspor maçı hazırlıklarına perşembe günü 11.00 ve 17.30'da yapacağı iki antrenmanla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler