Trabzonspor'da forvet belirsizliği

Bu arada transfer sezonun bitimine az bir zaman kala forvet arayışlarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor'un henüz bir futbolcu ile anlaşamaması hem teknik heyeti hem de taraftarları sıkıntıya soktu. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın yönetime forvet konu

Trabzonspor'da forvet belirsizliği

Bu arada transfer sezonun bitimine az bir zaman kala forvet arayışlarına tüm hızıyla devam eden Trabzonspor'un henüz bir futbolcu ile anlaşamaması hem teknik heyeti hem de taraftarları sıkıntıya soktu. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın yönetime forvet konusundaki beklentisini yeniden aktardığı öğrenilirken kulübü telefon ve mail yağmuruna tutan bordo mavili taraftarlar da kaliteli bir forvet oyuncusunun takıma katılmasını istiyor. Yönetimin yabancı kontenjanını boşaltmak için Emerson ile yaptığı görüşmelerden ise beklenen sonuç çıkmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor