Trabzonspor'da fırsat haftası kaçtı

  Spor Toto Süper Ligi’nin 9. haftasında sahasında Burasspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor fırsat haftalarını değerlendiremiyor. Karadeniz ekibi kendisine zirvede bir yer ararken son iki haftada kaybettiği 5 puanla 9. sırada yer aldı.  Spor Toto Süper Lig

Trabzonspor'da fırsat haftası kaçtı

 

 Spor Toto Süper Ligi’nin 9. haftasında sahasında Burasspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor fırsat haftalarını değerlendiremiyor. Karadeniz ekibi kendisine zirvede bir yer ararken son iki haftada kaybettiği 5 puanla 9. sırada yer aldı. 
 
Spor Toto Süper Ligde bu sezon ilginç bir dönem yaşanıyor. Takımlar arasında fazla puan farkı bulunmazken, bordo-mavililer ise yakaladıkları fırsat haftalarını değerlendiremiyor. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında öne geçmesine rağmen sahadan 1-1’lık skor ile ayrılan Trabzonspor bu hafta ise evinde ağırladığı Burasspor’a 1-0 mağlup olarak son iki haftada 5 puan kaybetti. Kendisine zirvede bir yer bulmayı hedefleyen Karadeniz ekibi yaşadığı puan kayıpları sonrası sıralamada 9.’ncu oldu.
Kasımpaşa galibiyeti sonrasında Beşiktaş karşısında alınacak galibiyet ile lider Galatasaray ile puanları eşitleyecek olan Trabzonspor, Beşiktaş karşısında kazanamayarak önemli bir fırsatı kaçırdı. Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ile evinde berabere kaldığı haftada da rakiplerinin kayıpları ile yakaladığı şansı kullanamamıştı ve yine rakiplerine ayak uydurmuştu. Bu haftada Bursaspor karşısında yenilen bordo-mavililer zirvede yer alma şansını kaybederek alt sıralarda yer aldı.
 
KAYBETTİĞİ PUANLAR KAZANDIĞINDAN DAHA ÇOK
Trabzonspor, 9. hafta geride kalırken puanını 13’e yükseltirken, ligin henüz başları olmasına rağmen yaşadığı puan kaybı ise 14 oldu. Bordo-mavililerin kaybettiği puanlar kazandığından çok olurken, zirvede yer alma şansını iyi kullanamayarak camiasında hayal kırıklığı yaşadı.
 
FIRSAT HAFTALARINI KULLANAMADI
3. hafta deplasmanda Gaziantepspor 1-0 mağlup olan söz konusu haftada kazansaydı puanı 7 olacaktı ve Galatasaray ile aynı puanları paylaşarak 2. sırada yer alacaktı. Söz konusu haftada 10. sırada yer aldı. 6. haftada Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada eline geçen fırsatı yine kullanamadı. 8. haftada ise Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi yine Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı iyi kullanamadı ve sarı-kırmızılı takım ile puanlarını eşitleyecek fırsatı yakaladığı haftada 13 puan ile 8. sırada yer aldı. Bordo-mavili takım 9. haftada ise evinde ağırladığı Bursaspor’a 1-0 mağlup olarak zirvede kendisine yer bulma şansını yitirerek 9. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor