Trabzonspor'da eksikler can sıktı

Trabzonspor, 27 Haziran'da başladığı Davraz kampını, Sirene Davraz  Oteli A Sahası'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleşen antrenmana dün  Metalurg Zaporizhzhia ile yapılan maçta sakatlanan Sapara ile Zokora

Trabzonspor'da eksikler can sıktı

Trabzonspor, 27 Haziran'da başladığı Davraz kampını, Sirene Davraz  Oteli A Sahası'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleşen antrenmana dün  Metalurg Zaporizhzhia ile yapılan maçta sakatlanan Sapara ile Zokora, Bamba ve  Janko katılmazken, kaleci Fatih Öztürk sakatlığı, Batuhan Karadeniz ise kilo  fazlalılığı nedeniyle takımdan ayrı olarak otelin salonuda çalıştı.

GELMEYENLERE CEZA YOLDA

Bordo mavili ekibin hazırlık kampında can sıkan tek şey ise oyuncuların bazılarının henüz kampa katılamaması.

Bordo mavili takımda Yasin kampa katılırken, Sol Bamba ve Didier Zokora’dan henüz haber alınamadı. Henrique için disiplin talimatının işleyeceği ve oyuncuya ceza verileceği belirtilirken Yasin Öztekin Davraz kampına katılarak ilk antrenmanını yaptı.

SAPARA'DA KORKULAN SAKATLIK

Hazırlak maçında akatlanan  Sapara'nın durumunun çekilecek MR sonrası belli olacak. İlk belirlemelere göre bu futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu ve bugün kulüp tarafından konu ile ilgili  resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Sapara’nın çapraz bağlantılarını kopmasından korkulurken sakatlığının bu olması durumunda Sapara devreye kadar takımdan ayrı kalacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor