Trabzonspor'da eksik çok!

Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, milli takımda olan oyuncularından yoksun çalıştı.Spor Toto Süper Lig'de 18 Kasım Cuma günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.Mehmet A

Trabzonspor'da eksik çok!

Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, milli takımda olan oyuncularından yoksun çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'de 18 Kasım Cuma günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana milli oyuncular Burak, Halil, Serkan, Tolga, Pawel Brozek, Adrian, Glowacki, Zokora, Eren'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun Cora katılmadı.

Sakatlığı nedeniyle milli takım kampından dönen Giray Kaçar, takımdan ayrı çalıştı. Sağ kasık iç bölgesinde zorlanma tespit edilen Giray, Ferhat Öztorun ile birlikte koşu yaptı.

Bu arada, bir süredir (A2) takımı ile antrenmanlara çıkan Murat Tosun'un ise (A) takım antrenmanında yer aldığı gözlendi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptı.

Trabzonspor, yarın basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler