Trabzonspor'da Djourou sesleri

Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro kurmak için Avrupa'dan oyuncu arayışlarına devam eden Trabzonspor özellikle savunma hattına takviye yapmakta kararlı.Gündemine birçok yabancı stoper alan ancak farklı sebeplerden dolayı bu oyuncuların transferin

Trabzonspor'da Djourou sesleri

Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro kurmak için Avrupa'dan oyuncu arayışlarına devam eden Trabzonspor özellikle savunma hattına takviye yapmakta kararlı.

Gündemine birçok yabancı stoper alan ancak farklı sebeplerden dolayı bu oyuncuların transferinde son gelemeyen Fırtına son olarak Arsenal in 24 yaşındaki oyuncusu Johan Djourou'ya kanca attı.

İzleme komitesinin takip ettiği 1.94'lük boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Fildişi Sahilli asıllı İsviçreli oyuncu için İngiliz ekibi ile temasa geçildiği ve 8 milyon Euro'luk bonservis ücretinde indirime gidilmesinin istendiği öğrenildi.

Bordo-Mavili yöneticilerin Arsenal Kulübü'ne transfer için resmi yazı gönderdiği ifade edilirken "Gelin görüşelim gereken kolaylığı sağlarız" şeklinde bir yanıt alındığı belirtidi.

Bu arada Trabzonspor bu oyuncunun transferinde beklediği sonucu alamazsa alternatif isimlere yönelecek.

Hannover'in Tunuslu stoperi Karim Haggui, Valencialı Ricardo Costa, Dormund'un Brezilyalı yıldız stoperi Felipe Santana ve Fransa'nın Toulouse ekibinde oynayan Faslı savunma oyuncusu Aymen Abdennouru gibi önemli isimleri gündeminde tutan ve girişimlerde bulunan Karadeniz ekibi, Şenol Güneş'in de isteği doğrultusunda bu oyunculardan birine kesinlikle imza attıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor