Trabzonspor'da dev zirve!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve futbol genel direktörü Ünal Karaman'ın da yer aldığı dev zirvede üç konu masaya yatırıldı. İlk olarak Volkan Şen'in durumunu değerlendiren yönetim, tecrübeli hocaya, "Bizim onunla ilgili takındığımız tavır belliydi. Siz ert

Trabzonspor'da dev zirve!

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve futbol genel direktörü Ünal Karaman'ın da yer aldığı dev zirvede üç konu masaya yatırıldı. İlk olarak Volkan Şen'in durumunu değerlendiren yönetim, tecrübeli hocaya, "Bizim onunla ilgili takındığımız tavır belliydi. Siz ertesi hafta onu oynattınız. Trabzonspor'un büyüklüğünü sindiremeyen kimse burada kalamaz. Takımda disiplinsizliğe yol açan isimlerin cezasını siz vermelisiniz. Volkan konusunda gereğini yapmanızı bekliyoruz" dedi.

Kimin oynadığı önemli değil
Gündemin ikinci maddesi olarak takımın gençleştirilmesi ve Trabzon kökenli oyuncuların kadroda değerlendirilmesiydi. Yönetim, bu konuda hocaya tam destek vererek, "Bizim için kimin oynadığı önemli değil. Gençler konusunda kaygılanmayın. İstediğinizi oynatabiliriz. Arkanızda duracağız" şeklinde görüş belirtti.

Yönetim, devre arasında kesin bir golcü alacaklarını da belirtirken, "Üç aylık sürede Batuhan, Janko ve Emre'nin neler yapacağını görelim. Katkı yapmayan gider" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor