Trabzonspor'da Denizci'den mesaj

 Trabzonspor efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’da birliktelik sürecini sağlamanın tam zamanı olduğunu vurguladı. Trabzon için her zaman gündeme taşınan ilk maddenin Trabzonspor olduğuna işaret eden Denizci, camianın tüm kesimlerinin kul

Trabzonspor'da Denizci'den mesaj

 

Trabzonspor efsane oyuncularından Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’da birliktelik sürecini sağlamanın tam zamanı olduğunu vurguladı. 

Trabzon için her zaman gündeme taşınan ilk maddenin Trabzonspor olduğuna işaret eden Denizci, camianın tüm kesimlerinin kulübü ve süreci tahrik ve tahrip edici mesajlardan kaçınması gerektiğini söyledi.

Bordo-mavililerin efsane oyuncusu Denizci, “Gündemin oluşturulması ve yaratılması adına nedenini hiç düşünmeden, öz eleştiri yapmadan, yeterli bilgi sahibi birikimi olmadan, gerçekleştirilen değerlendirmelerin Trabzonspor’a hiçbir katkısı olmayacaktır.

Elbette yapılan değerlendirmeler arasında haklılık payı bulunanlar da vardır. Ancak yıkmanın çok kolay, yapmanın zor olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bu nedenle gençlerimizi, zorlukları yaşadıktan sonra kazanılan başarının, kolay elde edilen başarılardan çok daha değerli olduğuna, karşılaştıkları zorlukları göğüsleyerek yenebileceklerine inandırmalıyız.

Bunun gerekliliğine inanan bir Trabzonsporlu olarak birlikteliğin artık tam zamanı olduğunun altını çiziyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor