Trabzonspor'da çok özel prim

 Trabzonspor camiası, Fenerbahçe maçı için geri sayıma geçerken, Trabzonspor yönetimi de dev maçın galibiyet primini belirledi. Karadeniz ekibinin yönetimi, Fenerbahçe ile oynanacak sezonun en önemli maçının galibiyet primi olarak eşi benzeri görülmemiş b

Trabzonspor'da çok özel prim

 

Trabzonspor camiası, Fenerbahçe maçı için geri sayıma geçerken, Trabzonspor yönetimi de dev maçın galibiyet primini belirledi.

 

Karadeniz ekibinin yönetimi, Fenerbahçe ile oynanacak sezonun en önemli maçının galibiyet primi olarak eşi benzeri görülmemiş bir miktar belirledi. 

 

Sadri Şener ve ekibi bu özel maç için futbolcularına adam başı 61 TL prim vaadinde bulundu.

 

Maçın Trabzonspor için çok özel anlamları olduğunu düşünen yönetim, futbolcularını bu zorlu maça motive etmek için ekstra bir faktöre ihtiyaç olmadığı görüşünde 

 

Trabzon'un plaka kodu olan 61'i prim miktar olarak belirleyen yönetimin, oyuncularının bu şekilde motive olacağını düşündüğü ifade edildi.

 

Trabzonspor yönetimi daha önce oynanan büyük maçlarda da abartılı prim miktarlarından uzak durmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor