Trabzonspor'da çok mutluyum

Trabzonspor  kulübünün sezon başında kadrosuna kattığı Marc Janko, Trabzon'da çok mutlu olduğunu söyledi... Türkiye'deki yaşantısını değerlendiren Avusturyalı santrfor, "Trabzon müthiş bir şehir.Çok güzel yerleri var. Türk yemekleri oldukça iyi. İnsanlara

Trabzonspor'da çok mutluyum

Trabzonspor  kulübünün sezon başında kadrosuna kattığı Marc Janko, Trabzon'da çok mutlu olduğunu söyledi... Türkiye'deki yaşantısını değerlendiren Avusturyalı santrfor, "Trabzon müthiş bir şehir.

Çok güzel yerleri var. Türk yemekleri oldukça iyi. İnsanlara gelince; son derece sıcakkanlılar. Burada yaşamanın en güzel yanlarından biri de sürekli deniz kenarında olmak. Kendimi gayet iyi hissettiğim bir şehirde yaşıyorum. Güzelliklerini saymakla bitirmek zor" ifadesini kullandı.

Avusturya Milli Takımı'nın formasını da terleten 30 yaşındaki golcü, bordo-mavili kulübün durumu konusunda ise şunları söyledi: "Taraftar bizden şampiyonluk bekliyor. Ancak ne yazık ki şimdiye kadar ligde işler istediğimiz gibi gitmedi.

Tabii önümüzde daha çok maç var. Şartları lehimize çevirme şansımız olacak. Takım olarak el ele verip, başarıyı bulacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler