Trabzonspor'da çalışmalar başladı

Trabzonspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.Bordo Mavili ekip bu gün kendi tesislerinde tek çalışma yaptı.Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan kondisyon ağırlıklı çalışmada futbolcuların hı
Trabzonspor'da çalışmalar başladı

Trabzonspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Bordo Mavili ekip bu gün kendi tesislerinde tek çalışma yaptı.Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde yapılan kondisyon ağırlıklı çalışmada futbolcuların hırslı oldukları gözlendi

Teknik direktör Tolunay Kafkas nezaretinde yapılan çalışmaya izinli olarak gittiği ülkesinden dönen Fildişi Sahilli stoper Bamba’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.