Trabzonspor'da Burak paniği!

26 yaşındaki futbolcu, tedbir amaçlı olarak çalışmaya devam etmemişti.Takım’ın Hırvatistan’a yenildiği ilk maçın ardından gerçekleşen antrenmanda sol uyluk iç bölgesindeki kas grubunda ağrı ve gerilme hisseden 26 yaşındaki futbolcu, tedbir amaçlı olarak ç

Trabzonspor'da Burak paniği!

26 yaşındaki futbolcu, tedbir amaçlı olarak çalışmaya devam etmemişti.

Takım’ın Hırvatistan’a yenildiği ilk maçın ardından gerçekleşen antrenmanda sol uyluk iç bölgesindeki kas grubunda ağrı ve gerilme hisseden 26 yaşındaki futbolcu, tedbir amaçlı olarak çalışmaya devam etmemişti.

Burak’ın dün yapılan ayrıntılı muayene ve ileri tetkiklerin ardından kalça iç bölgesindeki bir kasta ikinci derecede zorlanma ve küçük bir yırtık tespit edildiği ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin

kararıyla maç kadrosundan çıkarılan yıldız oyuncunun tedavisi, A Milli Takım’ın doktorları tarafından yürütülüyor. Son gerçekleşen kontrollere göre Burak’ın Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemeyeceği, İnter maçına yetişme ihtimalinin de çok düşük olduğu bildirildi.

SAHAYA İĞNE İLE ÇIKARSA...
Bordo-Mavili futbolcunun iğneyle sahaya çıkması halinde ise sakatlığının daha ciddi boyutlara ulaşma riski bulunuyor.

Şimdilik tek teselli, Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde hanesine yazdırdığı 4 puanı, Burak Yılmaz’ın oynamadığı maçlarda elde etmiş olması.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor