| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 16 Ağustos 2014 13:42

Trabzonspor'da bu konu sorun oldu!

Henüz sezon başı olmasına rağmen geçtiğimiz sezon takımın as elemanları olan orta saha oyuncuları Özer Hurmacı ve Bourceanu'nun sakatlıkları bu manada Vahid Halilhodzic'in sıkıntı yaşamasına neden oldu.Orta sahada henüz istediği oyun anlayışını oturturama

Henüz sezon başı olmasına rağmen geçtiğimiz sezon takımın as elemanları olan orta saha oyuncuları Özer Hurmacı ve Bourceanu'nun sakatlıkları bu manada Vahid Halilhodzic'in sıkıntı yaşamasına neden oldu.

Orta sahada henüz istediği oyun anlayışını oturturamayan Boşnak çalıştırıcı bu iki önemli isimden yararlanamaması, Karadeniz ekibini yeni arayışlara itti.

Kadrosunda birçok yeni isim bulunmasına rağmen takımın en önemli bölgesi olan orta sahanın yükünü kaldıracak isim üzerinde arayışlara giren Trabzonspor son olarak  transfer ettiği Mehmet Ekici ile bu sorunu gidermeye çalışacak.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!