Trabzonspor'da bir kriz daha mı?

Brezilyalı yıldız, parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA aracılığıyla Trabzonspor’a ihtar çekti. 1 hafta içinde 410 bin Euro ödenmezse, Alanzinho’nun serbest kalma hakkı doğacak.Yeni sezon öncesi yeni yönetim ve teknik direktörüyle hazırlıklarını sürdüren

Trabzonspor'da bir kriz daha mı?

Brezilyalı yıldız, parasını alamadığı gerekçesiyle FIFA aracılığıyla Trabzonspor’a ihtar çekti. 1 hafta içinde 410 bin Euro ödenmezse, Alanzinho’nun serbest kalma hakkı doğacak.

Yeni sezon öncesi yeni yönetim ve teknik direktörüyle hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, en önemli sıkıntıyı maddi konularda yaşıyor. Sözleşmesi süren yabancı oyuncuları elden çıkarmanın yollarını arayan Bordo-Mavililer, futbolcuların geçmiş kaynaklı alacaklarını ödemekte ise güçlük çekiyor. Göreve gelir gelmez Zokora, Adrian ve Bamba gibi yabancıların paralarını ödeyerek olası bir krizin önüne geçen yönetim, aynı tutumu Halil Altıntop’ta gösterememiş ve milli golcü serbest kalma yolunu seçmişti. İşte son olarak bu isimlere Alanzinho da eklendi.

O DA SERBEST KALABİLİR
Alacaklarını tahsis edemediği için FIFA kanalıyla Trabzon’dan 410 bin Euro’sunu isteyen Alanzinho, kulübe ihtar çektirdi. Brezilyalı, alacaklarını 1 hafta içinde ödenmezse serbest kalma hakkına sahip. Yöneticilerin, teknik direktör Mustafa Akçay’ın kalmasını istediği Alanzinho meselesini çözmeye çalışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler