| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 09 Kasım 2009 10:08

Trabzonspor'da bir gün izin

Trabzonspor hafta sonu oynadığı maçta Beşiktaş'a yenilmiş, dün ara vermeden Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlamıştı. Bugünü ise takım izinli geçirecek. Trabzonspor hafta sonu Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda hiç beklenmedik bir şekilde Beşiktaş'a 2-0 yenil

Trabzonspor hafta sonu oynadığı maçta Beşiktaş'a yenilmiş, dün ara vermeden Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlamıştı. Bugünü ise takım izinli geçirecek.

Trabzonspor hafta sonu Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda hiç beklenmedik bir şekilde Beşiktaş'a 2-0 yenilmişti. Bordo mavililer bu maç sonrası dün önümüzde hafta deplasmanda oynanılacak olan Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlanmıştı. Futbolcular ise bugünü izinli geçirecek. Yarın ise günü tek idman yaparak Kasımpaşa hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!