Trabzonspor'da Antalya maçı hazırlıkları

 Süper Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Medikal Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı.  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalı

Trabzonspor'da Antalya maçı hazırlıkları

 

Süper Toto Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Medikal Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. 
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya sarı kart cezalısı olan Mustafa Yumlu ile birlikte salonda çalışan Olcan Adın katılmadı. 
 
Antrenman öncesi futbolcular ile 10 dakikalık bir görüşme yapan Güneş, bir takım uyarılarda bulundu. Daha sonra bordo-mavililer koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çalışma yaparken koşunun ardından Bursaspor maçının ilk 11'inde forma giyen oyuncular soyunma odasına gitti. 
 
Akşam antrenmanını bordo-mavili yöneticiler de izlerken Trabzonspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor