Trabzonspor'da 5 önemli eksik!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bugün Kayseri'ye hareket etti.Trabzonspor'da Kayserispor maçı kadrosuna 5 önemli isim dahil edilmedi. Volkan Şen, Batuhan Karadeniz, Giray Kaçar ve Sol Bamba ve Fatih

Trabzonspor'da 5 önemli eksik!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bugün Kayseri'ye hareket etti.

Trabzonspor'da Kayserispor maçı kadrosuna 5 önemli isim dahil edilmedi. Volkan Şen, Batuhan Karadeniz, Giray Kaçar ve Sol Bamba ve Fatih haricindeki tüm isimler kafileye katılarak Kayseri'ye gitti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

İşte Kayseri'ye giden oyuncular: Onur, Aykut Akgün, Mustafa, Zeki Ayvaz, Henrique, Bosingwa, Abdulkadir, Aykut Demir, Caner, Yusuf, Zeki Yavru, Soner Aydoğdu, Olcan, Kadir, Zokora, Janko, Adrian, Malouda

JANKO KADRODA

Trabzonspor'da uzun süre kadro dışı kalan ancak forvet transferi yapılamayınca lisans çıkarılıp takımla birlikte çalışmalara başlayan Janko, yarın akşam oynanacak Kayserispor maçı için Kayseri'ye giden kafileye dahil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler