Trabzonspor'da 5 futbolcu formaya hasret

 SEZON başından bu yana 9 resmi maça çıkan Trabzonspor'da 1 dakika bile forma giyemeyen 5 futbolcu, sahaya çıkıp yeşil çimlere basmaya hasret kaldı. OYNAMADILAR Kadrosunda 12'si yabancı 28 futbolcu bulunan Trabzonspor'da bu oyunculardan üçüncü kaleci Zeki

Trabzonspor'da 5 futbolcu formaya hasret

 SEZON başından bu yana 9 resmi maça çıkan Trabzonspor'da 1 dakika bile forma giyemeyen 5 futbolcu, sahaya çıkıp yeşil çimlere basmaya hasret kaldı.

 OYNAMADILAR

 Kadrosunda 12'si yabancı 28 futbolcu bulunan Trabzonspor'da bu oyunculardan üçüncü kaleci Zeki Ayvaz, sol kanat oyuncusu Marek Cech, orta sahanın genç ismi Aykut Akgün, Polonyalı orta saha oyuncusu Adrian ve genç forvet Emre Güral, geride kalan 9 maçta da teknik direktör Şenol Güneş tarafından oynatılmadı.

 ADRİAN'IN HAYAL KIRIKLIĞI

 Polonya milli takımında harikalar yaratıp vazgeçilmezlerinden olan Adrian Mierzejewski'nin bu sezon Şenol Güneş'le yıldızı hiç barışmadı. Ligin 1'inci haftasındaki Karabükpor, 2'nci haftadaki Sanica Boru Elazığspor ve 7'inci haftadaki Kasımpaşa maçlarıyla UEFA Kupası'ndaki iki Videoton maçı olmak üzere 5 kez 18'e alınan Adrian, bir dakika bile süre alamayarak hayal kırıklığına uğradı.

 

KULÜP BULAMADI

 

Sezon başında gözden çıkarılmlasına rağmen kulüp bulamayınca bordo mavili takımda kalan Marek Cech ise Elazığspor ve Videoton maçlarında 18'e alındı. Bordo mavililerin genç golcüsü Emre Güral da ilk kez 4'üncü haftada oynanan Sivasspor maçında 18'e girebildi. Emre, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarını da yedek kulübesinde bekleyerek geçirdi.

 

YEDEK KALECİ OLDU

 

Bordo mavililerin üçüncü kalecisi konumundaki Zeki Ayvaz ise kaptan Tolga'nın cezalı olduğu Videoton maçında ve yine Tolga'nın sakatlanmasının ardından Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa maçlarında yedek kaleci olarak saha kenarında bekledi.

 

GEÇEN YILI ARIYOR

 

Süre alamayan futbolcular arasında en şanssızı ise Aykut Akgün oldu. Geçen sezon bir çok maçta görev yapan genç oyuncu bu sezon Güneş tarafından sadece 1'inci haftadaki Karabükspor deplasmanının kadrosuna alındı. Aykut Akgün, sonraki haftalarda ise adeta unutuldu.

 

DEĞERLERİ 10 MİLYON EURO

 

Trabzonspor'da bu sezon hiç görev alamayan futbolcuların piyasa değerlerinin yaklaşık 10 milyon euro olması da dikkat çekti. Adrian 3.5 milyon euro ile görev alamayan 5'linin içinde en pahalı oyuncu olurken, Polonyalıyı 3 milyon euro ile Cech, 1.5 milyon euro ile Aykut, 600 bin euro ile Emre ve 50 bin euro ile Zeki Ayvaz takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler