| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 01 Ocak 2011 19:30

Trabzonspor'da 2011'in ilk idmanı

Bordo-mavili takım, Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde çalışan futbolcular, idmana düz koşu ile başladı. Daha s

Bordo-mavili takım, Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Oteli'nin futbol sahalarında akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde çalışan futbolcular, idmana düz koşu ile başladı. Daha sonra kondisyon çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünde dar alanda kısa paslaşma yaptı. Öte yandan ülkelerinden henüz dönmeyen Jaja, Alanzinho ve Colman için antrenman sırasında yine noter tespiti yapıldı.

Trabzonspor, yarın sabah ve akşam yapacağı antrenmanlarla devre arası kamp çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!