Trabzonspor'da 2. yarı mesaileri

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına bu sabah Antalya Belek'te başlayan Trabzonspor, günün ikinci antrenmanını gerçekleştirdi.Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Gloria Golf Otelleri'ne ait sahada yapılan akşamki antrenmana sabahki çalış

Trabzonspor'da 2. yarı mesaileri

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına bu sabah Antalya Belek'te başlayan Trabzonspor, günün ikinci antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Gloria Golf Otelleri'ne ait sahada yapılan akşamki antrenmana sabahki çalışmada olduğu gibi 16 futbolcu katıldı. Sağ üst adalesinde ağrı hisseden Burak Yılmaz ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Burak, diğer futbolculardan 20 dakika önce idmanı tamamlayarak otele döndü.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından minyatür kale maç yaparak idmanı tamamladı.

Bordo-mavili takımda kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve kulüp genel sekreteri Hasan Yener de Antalya'ya geldi. Bordo-mavili yöneticilerin Gaziantepsporlu Olcan'ın transferi için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor