Trabzonspor'da 2 isim gündemde!

Galatasaray’la sözleşmesi sona Eren Çağlar ile Kasımpaşa’dan ayrılma ihtimali bulunan Özer Hurmacı’nın görüşme yapıldığı belirtildi. İki futbolcudan Çağlar’ın bordo mavili formayı giymeye yakın olduğu ifade edildi. Ancak Çağlar’ın Trabzonspor'a transferin

Trabzonspor'da 2 isim gündemde!


Galatasaray’la sözleşmesi sona Eren Çağlar ile Kasımpaşa’dan ayrılma ihtimali bulunan Özer Hurmacı’nın görüşme yapıldığı belirtildi. İki futbolcudan Çağlar’ın bordo mavili formayı giymeye yakın olduğu ifade edildi. Ancak Çağlar’ın Trabzonspor'a transferinin kesinleşmesi için Cech veya Emerson’dan birinin takımdan ayrılması gerektiği bildirildi.

GEREKTİĞİ KADAR TRANSFER YAPACAĞIZ

Öte yandan Trabzonspor Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu'da transferle ilgili açıklama yaptı. Çakıroğlu kadroyu şişirmeyeceklerini söyledi, "Gerektiği kadar futbolcu alacağız" dedi.

Yeni sezon öncesi oyuncularının geçmişe dönük alacaklarını ödediklerini belirten Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, mevcut yabancı oyuncularının fazlalığının ortada olduğunu hatırlatırken, şunları söyledi:

"Kadromuzda bulunan her oyuncu değerlidir. Ama milyonlarca lira verilen adamın tribünde oturması da kabul edilemez. Menajerlerin önerdiği bir çok oyuncuyu düşünmeden reddediyoruz. Yönetim olarak az ama öz transfer yapmayı tercih edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor