Trabzonspor'a yıldız geliyor!

Trabzonspor Basketbol, transferde atağa geçti... Türkiye Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde transfer çalışmaları son sürat devam ederken listeye ismi sır gibi saklanan bir NBA yıldızının girmesi transfer sezonunda tüm g

Trabzonspor'a yıldız geliyor!

Trabzonspor Basketbol, transferde atağa geçti... Türkiye Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor Basketbol Kulübü'nde transfer çalışmaları son sürat devam ederken listeye ismi sır gibi saklanan bir NBA yıldızının girmesi transfer sezonunda tüm gözleri Trabzonspor'un üzerine çekti.

Trabzonspor Basketbol takımı, önce Türk Telekom'dan Ali Karadeniz ve Kambala ile Beşiktaş'tan Cüneyt Erdem'i transfer etmek için girişimlere başladı. Bordo-mavili ekibin asıl hedefi ismi sır gibi saklanan NBA'dan bir basketbolcu.

Basketbol Yönetim kurulu üyeleri transferin gerçekleşmesi için vargücüyle çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, Trabzonspor yarın Lig maçında Olin Edirne ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor