Trabzonspor'a yeni gelir kapısı!

Bu sezon büyük maddi sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor, maddi durumu biraz da olsa rahatlatabilecek kısa vadeli bir sponsorluk anlaşması yaptı.Kulüpten Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Royal Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler

Trabzonspor'a yeni gelir kapısı!

Bu sezon büyük maddi sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor, maddi durumu biraz da olsa rahatlatabilecek kısa vadeli bir sponsorluk anlaşması yaptı.

Kulüpten Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Royal Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler Sanayi Ticaret A.S ile sponsorluk anlaşması yapıldığı duyurludu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Kulübümüz ile Royal Denizcilik Endüstriyel Makine ve Kıymetli Madenler Sanayi Ticaret A.Ş. arasında , 2013-14 futbol sezonu için, 1.000.000. EUR+KDV bedelli reklam anlaşması yapılmıştır. Anlaşma , ayrıca kulübümüzün Türkiye Süper Ligi , Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarı derecelerine göre ekstra bonuslar içermektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler