Trabzonspor'a vermediler şimdi ise...

Yaz transfer döneminde adı sıkça Trabzonspor'la anılan Uche ile kulübü Kasımpaşaspor arasındaki kriz ayrılıkla bitti.Transfer döneminde Uche'ye talip olan Trabzonspor'dan 4 Milyon Euro bonservis bedeli isteyen Kasımpaşa Nijeryalı golcüsünü Katar'a gönderd

Trabzonspor'a vermediler şimdi ise...

Yaz transfer döneminde adı sıkça Trabzonspor'la anılan Uche ile kulübü Kasımpaşaspor arasındaki kriz ayrılıkla bitti.

Transfer döneminde Uche'ye talip olan Trabzonspor'dan 4 Milyon Euro bonservis bedeli isteyen Kasımpaşa Nijeryalı golcüsünü Katar'a gönderdi.

 Sezon başında kendisine talip olan Trabzonspor'a gitmek isteyen ve daha sonra takıma yeni katılan futbolcuların aldığı yıllık ücretleri emsal göstererek maaşına zam isteyen Nijeryalı golcü, kadro dışı bırakılmış ve bu sezon ligde forma şansı bulamamıştı.

Kalu Uche, 3.5 milyon euro karşılığında Katar Ligi'ne transfer olurken, Özer Hurmacı da eski takım arkadaşına twitter aracılığı ile teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler