Trabzonspor'a Türk baklavası

 Bordo-mavililerin basına ve taraftarlara açık antrenmanında futbolcular; ısınma ve düz koşunun ardından ikişerli koşu yaptı.Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışma, daha çok teknik ağırlıklı devam etti. Şenol Güneş, çift k

Trabzonspor'a  Türk baklavası

 

Bordo-mavililerin basına ve taraftarlara açık antrenmanında futbolcular; ısınma ve düz koşunun ardından ikişerli koşu yaptı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışma, daha çok teknik ağırlıklı devam etti. Şenol Güneş, çift kale maç sırasında oyunu sık sık durdurup futbolcularını uyardı. 15'er dakikalık devreler halinde yapılan maçta futbolcuların hırsı dikkat çekti.

Gurbetçiler, antrenmanın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş'e baklava ikram etti. Amsterda'da faaliyet gösteren bir Türk firmasından Tahir Gungor, "İnşallah baklavamız Trabzonspor'un bereketli bir zafer kazanmasına vesile olur." diye konuştu.

Antrenmanın ardından Cihan Haber Ajansı'na konusan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Hollanda'da her şeyin planlandığı gibi iyi gittiğini, futbolcuların performansından memnun olduğunu söyledi. Şakar "Hollanda'da iki gundur antrenmanları yakından takip ediyorum; ortam gerçekten çok iyi. Tegelen de kamp için çok iyi ve uygun bir yer." dedi. Şakat, takımın ilk hazırlık maçını, kampın dördüncü günü yapacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor