Trabzonspor'a taraftarlardan tam destek

 Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor’a, bordo-mavili taraftarlar büyük destek veriyor.  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmana milli oyuncular Onur

Trabzonspor'a taraftarlardan tam destek

 

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor’a, bordo-mavili taraftarlar büyük destek veriyor. 
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmana milli oyuncular Onur, Soner, Alim, Zokora, Bamba, Adrian, Sapara ve Janko'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Zeki katılmazken, Volkan Şen ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.
 
Antrenmanın ilk 15 dakikasında ısınma hareketleri gerçekleştiren bordo-mavi takım, geri kalan bölümde basına ve taraftara kapalı olarak çalıştı.
 
Öte yandan bordo-mavili taraftarlar ise takımın akşam antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve oyunculara destek verdiler. İlk olarak Teknik Direktör Tolunay Kafkas’a baklava ikram eden taraftarlar daha sonra tezahüratlar eşliğinde önce Kafkas’ı, ardından takımı, sonra da oyuncuları tek tek tribünlere çağırarak destek verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor