Trabzonspor'a Şok Ceza

İHA'nın haberine göre TFF Hukuk Kurulu, olaylı Sivasspor maçıyla ilgili olarak, Trabzonspor'a ağır cezalar getirecek bir karara vardı.Maçla ilgili nihai karara varacak olan TFF Yönetim Kurulu'na tavsiye yazısı gönderen TFF Hukuk Kurulu, Trabzonspor'un 3-0

Trabzonspor'a  Şok Ceza

İHA'nın haberine göre TFF Hukuk Kurulu, olaylı Sivasspor maçıyla ilgili olarak, Trabzonspor'a ağır cezalar getirecek bir karara vardı.

Maçla ilgili nihai karara varacak olan TFF Yönetim Kurulu'na tavsiye yazısı gönderen TFF Hukuk Kurulu, Trabzonspor'un 3-0 hükmen mağlup ilan edilmesi gerektiği konusunda görüşe vardı.

Hukuk kurulunun, güvenlik önlemleri alınamadığı ve bunun sonucunda taraftarların sahaya girerek, futbolculara fiili darbede bulunduğu ve maçın tamamlanamaması nedeniyle, müsabaka talimatının 29'a B maddesine göre Trabzonspor'un 3-0 mağlup sayılması gerektiği konusunda görüş bildirdiği öğrenildi.

Kurulun ayrıca, Avrupa'da yaşanan benzer olaylardan hareket edilerek, Trabzonspor'un 3 puanının silenebileceği önerisini yaptığı ifade edildi.

TFF'DEN SÖZLÜ YALANLAMA
İhlas Haber Ajansı ve Doğan Haber Ajansı tarafından servis edilen bu habere Futbol Federasyonu yetkililerinden yalnızca sözlü yalanlama geldi. Ajansspor.com'a konuşan bir TFF yetkilisi, haberin gerçeği yansıtmadığını savundu. Ancak öğle saatlerinde ortaya çıkan bu iddiaya gece saat 23.00 itibariyle henüz TFF'den resmi ve yazılı bir yalanlama "yapılmaması" da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor