Trabzonspor'a SMS desteği

Bu amaçla yarın (cuma) 10.00'da Meclis Başkanı Haydar Revi ve meclis üyelerinin katılacağı bir toplantı düzenlenecek.

Trabzonspor'a SMS desteği

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) organizesinde, kentteki meslek kuruluşları ve dernek temsilcilerinin katılımıyla, Trabzonspor'a destek sağlamak için ''SMS'' kampanyası başlatıldı.

Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan TTSO Başkanı Şadan Eren, geçen şubat ayında göreve gelen Trabzonspor Yönetim Kurulunun, kurumsallaşma hamlelerini önemli transferler ile süslediğini ve kente yeni bir heyecan getirdiğini söyledi.

Kombine kartların satışı konusunda başta valilik olmak üzere tüm kurumlardan destek istendiğini ve verilen desteğin taraftarların ilgisi ile birleşince rekor bir sayıya ulaşıldığını ifade eden Eren, şunları söyledi:

''Tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalı hatlarından, ''TS' yazıp ''6761'' göndererek, Trabzonspor Kulübü'ne 5 YTL katkıda bulunabilirler. Mesajlar, iki kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir. Kampanyanın hayırlı olmasını diliyoruz.''

Konuşmanın ardından Eren ve diğer katılımcılar, 6761'e mesaj göndererek, kampanyayı başlattılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler