Trabzonspor'a sahip çıkmalıyız

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, geçiş döneminde oynanan futboldan çok alınan sonuçların önemli olduğunu belirterek, Trabzonspor'a zorlu süreçte herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans göst

Trabzonspor'a sahip çıkmalıyız

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, geçiş döneminde oynanan futboldan çok alınan sonuçların önemli olduğunu belirterek, Trabzonspor'a zorlu süreçte herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans gösteren Trabzonspor ligde de iyi gidişatını sürdürmesine rağmen taraftarların maçlara ilgisizliği başta yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları üzerken, taraftar dernekleri de bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.
Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, geçiş döneminde oynanan futboldan çok alınan sonuçların önemli olduğunu belirterek, "Trabzonspor yöne sezonda bir geçiş dönemi yaşıyor. Bu süreçte oynanan futboldan çok alınan sonuçların daha önemli olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da ve Ligde başaralı giden takımımıza her zamankinden çok daha sahıp çıkmalıyız" dedi.

Söğüt, takımın oynadığı futbola seyir zevki açısında bakıldığından zevk vermediğini ancak bunun bir geçiş dönemi olduğunu belirtti. Futbolun amiral gemisi olan Trabzonspor'a önemli olan zor günlerde sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Adem Söğüt, "Ligde ve Avrupa'da fırtına gibi esiyoruz ama taraftarımızın ilgisizliği karşısında biz de şaşkınız. Takımımıza her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız. Kırgınlık var ise bu kırgınlıklar Trabzonspor'a karşı olmaz, şahıslara olan kırgınlığımızı ve dargınlığımızı takım üzerinden görmemeliyiz" diye konuştu.

Avrupa'da Lazio karşısında ciddi bir sınava çıkacaklarını belirten Söğüt, "Bordo-mavili renklerle kuşanmış Avni Aker'i karnaval yerine çevirerek tüm Avrupa'ya tekrar sesimizi duyurmamız açısından önemli bir maç olacak. Sadece bu müsabakaya maç olarak bakmamalıyız. Haklarımızı arama noktasında adalet arayan takım kimliğimizi de göstermeliyiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor