Trabzonspor'a ne oldu*

 Uşak Üniversitesi mağlubiyeti ile ligde yedinci sıraya gerileyen Trabzonspor basketbol takımı  ligin bitimine iki hafta kala play-off şansını sıkıntıya soktu. Pota play-offu sıkıntıya soktu Yeşil Giresun Belediye yenilgisi ile başlayan düşüş Akhisar ve U

Trabzonspor'a ne oldu*

 

Uşak Üniversitesi mağlubiyeti ile ligde yedinci sıraya gerileyen Trabzonspor basketbol takımı  ligin bitimine iki hafta kala play-off şansını sıkıntıya soktu.
 
Pota play-offu sıkıntıya soktu
 
Yeşil Giresun Belediye yenilgisi ile başlayan düşüş Akhisar ve Uşak maçlarında da devam etti. Uşak deplasmanında ABD’li oyuncu El Amin’e diğer oyuncular katkı yapamayınca Bordo-Mavili ekip zorlu sınavdan istediğini alamadı.
 
Ligi ilk iki takım içinde bitirmenin play-offlar için büyük bir avantaj teşkil edeceği ligde son iki haftaya sıkıntılı giren Trabzonspor basketbol takımı taraftarının önünde oynayacağı İstanbulspor ve deplasmanda karşılaşacağı Pi Koleji maçlarından galibiyetle ayrılmak istiyor.
 
Trabzonspor Basketbol takımının koçu Hasan Özmeriç, Uşak Üniversitesi maçında hakemlerin adil olmadığını söyledi. Özmeriç şunları söyledi:
 
“Maçın başında hata standardından kaynaklanan problemden dolayı yabancı oyuncumuz Zuza’yı sahada tutamadık. Bir çok oyuncumuz faul problemine girdi. Bence bu maçta faul standardı eşit değildi. Gerçekten kazanmak istediğimiz bir maçtı. Ama olmadı. Üst üste aldığımız bu mağlubiyetlerden sonra bir an önce toparlanıp play-offa’lara en formda halimizle girmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor