Trabzonspor'a Kızılay'dan madalya

 Türk Kızılayı Trabzon Şubesi tarafından Haiti'de meydana gelen depremden zarar görenler için başlatılan yardım kampanyasına destek veren Trabzonspor gümüş madalyayla onurlandırdı. Buna göre Türk Kızılayı Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel, Yönetim Kurulu

Trabzonspor'a Kızılay'dan madalya

 

Türk Kızılayı Trabzon Şubesi tarafından Haiti'de meydana gelen depremden zarar görenler için başlatılan yardım kampanyasına destek veren Trabzonspor gümüş madalyayla onurlandırdı.
 
Buna göre Türk Kızılayı Trabzon Şube Başkanı Fuat Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Ateş, Ali Güven, Kadın Kolları Başkanı Gülay Ateş ve Üye Güneş Vural bugün (Cuma) Trabzonspor'u ziyaret ederek, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman ile görüştüler.
 
Şube Başkanı Fuat Adıgüzel ziyarette yaptığı konuşmada Trabzonspor Kulübü’nün Kızılay’ın yaptığı kampanyalara katılarak destek sağladığını belirtti ve “Haiti için yapılan bağış nedeniyle kulübümüze gümüş madalya verilmesi kararlaştırıldı. Bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.
 
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ise Trabzonspor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, Kızılay yetkililerine teşekkür etti.
 
Konuşmaların ardından Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Kahraman’a Şube Başkanı Fuat Adıgüzel tarafından gümüş madalya sunuldu. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ise Adıgüzel’e Trabzonspor'un özel işlemeli tabağını hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler