Trabzonspor'a iş adamlarından baskın

Trabzonspor Kurucu Başkanlarından, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Trabzon’daki sivil Toplum Örgütü temsilcileri Trabzonspor’u ziyaret ederek, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimizle görüştüler. Ziyar

Trabzonspor'a iş adamlarından baskın

Trabzonspor Kurucu Başkanlarından, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Trabzon’daki sivil Toplum Örgütü temsilcileri Trabzonspor’u ziyaret ederek, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerimizle görüştüler.

 
Ziyarete Ulusoy’un yanı sıra TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygün ile TTSO, TTB ve DKİB yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Ziyarette ilk olarak söz olan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, kulübe destek olmak ve moral vermek için niyetiyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bugün takımımızın bulunduğu noktayı hiçbirimiz arzu etmezdi. Ancak bulunduğumuz yerden daha yukarılara çıkmak için herkesin destek vermesi gerekiyor. Bugün burada güç birliğini göstermek için varız. İnanıyoruz ki yarın oynayacağımız Antalyaspor maçıyla birlikte bir galibiyet serisi yakalayacağız” dedi.
 
Başkan Sadri Şener, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirerek, “Kurucu başkanımızı aramızda görmek bizleri son derece mutlu etti. Ligde aldığımız olumsuz sonuçlar bizi çok üzdü. Bunun sonucunda olumsuz eleştiriler aldık. Ancak belli noktanın üzerinde bu eleştiriler yapıldı. Sizlerin ziyaretiyle moral bulduk. Amacımız ligin geri kalan kısmında iyi neticeler alıp sezonu çıkabileceğimiz en üst noktada tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
 
Trabzonspor’un kurucu Başkanlarından, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ise takımın bulunduğu noktanın üzüntü verci olduğunu ifade ederek, “Trabzon futbolu çok seven ve çok futbolcu yetiştiren bir şehir. Yerli oyuncu sayısının daha fazla olması gerekirdi. Bundan sonraki dönemde buna dikkat edilmeli” yorumunu yaptı.
 
Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu Trabzonspor’un desteğe ihtiyaç duyduğu bir dönem yaşandığını vurgulayarak, şöyle devam etti: “Bugün yanlışlardan ve yapılan hatalardan bahsetme günü değildir. Bugün takıma ve kulübe sahip çıkma günüdür. Sonuna kadar desteğe hazırız”
 
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, büyük Trabzonspor camiasının dış güçlere birlik içerisinde olmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
 
Son olarak söz alan DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ise Trabzonspor’un sadece şehir, bölge ve ülke içinde değil dünya genelinde büyük bir marka değerine sahip olduğunu, herkesin bu değere sahip çıkarak, gereken desteği vermesi gerektiğini söyledi.
 
Ziyaret Trabzonspor logosu önünde çekilen fotoğraf sonrası son buldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor