Trabzonspor'a hakem katliamı!

Trabzonspor bu sezon ligde son haftalarda ardı ardına kötü sonuçlar alırken bunda hakem hatalarının da büyük katkısı oldu.Bu sezon başından itibaren hakemler tarafından adeta katledilen bordo mavililer hakem hatalarının ayyuka çıktığı ligin son 4 haftasın

Trabzonspor'a hakem katliamı!

Trabzonspor bu sezon ligde son haftalarda ardı ardına kötü sonuçlar alırken bunda hakem hatalarının da büyük katkısı oldu.

Bu sezon başından itibaren hakemler tarafından adeta katledilen bordo mavililer hakem hatalarının ayyuka çıktığı ligin son 4 haftasında 3 kez göz göre göre hakemler tarafından adeta infaz edildi

İŞTE İNFAZLAR VE İNFAZCILAR
Ligin 7 haftasında Bursa deplasmanındaki maçı yönetim hakem Süleyman Abay 51 dakikada Ozan İpek’in bariz ofsayt pozisyonuna devam diyerek maçın beraberlikle sonuçlanmasında başrol oynadı

Bu kez Mersin deplasmanında bordo mavililer bir kez daha maçın hakeminin hışmına uğradı.

Karşılaşmanın 69.dakikasında Giray’ın golü ile bordo mavililerin öne geçtiği maçta Hakem Hüseyin Göcek Mersin idmanyurdu’ndan N’daie’nin eline çarparak auta giden topu korner vererek Trabzonspor’un golü yemesine neden oldu.

Ligin 11 haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta

Trabzonspor’un ligin 12 haftasında Avni Aker stadında oynadığı Beşiktaş maçında Beşiktaşlıların İnönü stadında “Beşiktaş’ın Çocuğu” şeklinde tempo tuttuğu Fırat Aydınus Avni Aker’de ki maçta Glovaçki’nin attığı bariz golü vermeyerek Trabzonspor’un mağlup olmasına neden oldu.

Aydınus aynı maçta bir skandal daha yaparak İbrahim Toraman’ın Beşiktaş ceza alanı içersinde topla elle oynamasını da sadece izlemekle yetinerek penaltı çalma cesareti gösteremedi.

Trabzonspor ligin 15.haftasında bu kez evinde oynadığı Galatasaray maçında Galatasaraylılığıyla tanınan Kuddusi Müftüoğlu’nun hışmına uğradı.

Baros’un kendini yer atmasına faul çalan Müftüoğlu Selçuk’un firikikten gol atmasını sağlayarak Trabzonspor’un o maçta da ipini çeken isim oldu.

Bordo Mavililer ligin 16 haftasında dün Şükrü Saraçoğlu’nda oynadığı maçta bu kez de hakem Cüneyt Çakır’ın kurbanı oldu.

Karşılaşmanın 27.dakikasın da Halil’e tekme atan ve sarı kartı bulunan Gökhan Gönüle kırmızı kart gösteremedi.

Ancak aynı hakem Çakır karşılaşmanın 55. dakiasında faul bile verilmeyecek pozisyonda Trabzonsporlu Aykut’u haksız bir şekilde atan Çakır Trabzon’un mağlubiyetinde başrol oynayan isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler