Trabzonspor'a Hakan çalımı

Türkiye'nin gündemine Trabzonspor'a transfer olacağı iddiaları ile giren Hakan Çalhanoğlu, Hamburg'a transfer oldu.   Alman 3. Lig takımlarından Karlsruher SC'de oynayan Türk futbolcu Hakan Calhanoğlu, 1. Lig (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV ile 4

Trabzonspor'a Hakan çalımı

Türkiye'nin gündemine Trabzonspor'a transfer olacağı iddiaları ile giren Hakan Çalhanoğlu, Hamburg'a transfer oldu.

 

 

 

Alman 3. Lig takımlarından Karlsruher SC'de oynayan Türk futbolcu Hakan Calhanoğlu, 1. Lig (Bundesliga) takımlarından Hamburger SV ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Hamburger SV kulübü tarafından yapılan açıklamada, 18 yaşındaki Hakan'ın yeni sezonda eski takımında kiralık oyuncu olarak oynayacağı, daha sonra Hamburger SV'ye geleceği bildirildi.

 

Hamburger SV Teknik Direktörü Thorsten Fink, Hakan'ın iyi bir Bundesliga oyuncusu olabilmek için tüm yeteneklere sahip olduğunu belirterek, Hakan'ın önce eski kulübünde biraz daha maç tecrübesi kazanmasını istediklerini kaydetti.

Trabzonspor sezon başında  ön protokol imzalayarak bir miktar ödeme yaptığı gurbetçi futbolcu Hakan Calhanoğlu’ Trabzonspor’dan aldığı ücreti ise geri ödemedi.

Bordo mavililer Hakan’ın parayı geri ödememesi halinde yasal işlem başlatacağını  resmi internet sitesinden duyurmuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor