Trabzonspor'a Eneramo şoku!

Transfer döneminde adı sıkça Trabzonspor'la anılan ancak bordo mavili ekibin yabancı kontenjanı nedeniyle beklettiği Eneramo'nun Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi.Siyah beyazlı yönetim bonservisi elinde bulunan oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Siva

Trabzonspor'a Eneramo  şoku!

Transfer döneminde adı sıkça Trabzonspor'la anılan ancak bordo mavili ekibin yabancı kontenjanı nedeniyle beklettiği Eneramo'nun Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi.

Siyah beyazlı yönetim bonservisi elinde bulunan oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Sivasspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki golcü futbolcunun önümüzdeki günlerde Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Nijeryalı forvet Michael Eneramo (27), geçtiğimiz yıl Sivasspor adına 37'si ilk 11 olmak üzere 39 maçta oynarken, 15 gol kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor