Trabzonspor'a bir Chelsea'li daha mı?

Trabzonsor golcüsünü arıyor. Bordo mavililerin transfer listesindeki golcüler  Lucas ve Salamon Kalou'da sorun yaşarken bu kez sağbek Bosingwa'da karar kıldı.Yöneticilerin Kalu ve Lucas'a başka takımların talip olmasının yanı sıra kontanjanda doluluğu ned

Trabzonspor'a bir Chelsea'li daha mı?

Trabzonsor golcüsünü arıyor. Bordo mavililerin transfer listesindeki golcüler  Lucas ve Salamon Kalou'da sorun yaşarken bu kez sağbek Bosingwa'da karar kıldı.

Yöneticilerin Kalu ve Lucas'a başka takımların talip olmasının yanı sıra kontanjanda doluluğu nedeniyle henüz bu transferleri gerçeleştiremedi. Trabzonspor yönetiminin Chalsea'nin eski savunma oyuncusu Bosinnwa'yı büyük ölcüde bitirdiği gelen bilgiler arasında

Defansın sağında görev yapan ancak gerektiğinde sol bek olarak da forma giyebilen Portekizli yıldızın, bir son dakika pürüzü yaşanmaması drumunda 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Karadeniz Fırtınası, 31 yaşındaki başarılı oyuncunun kulübü Quens Park Rangers’a ise bonservis bedeli ödemeyecek.

 Bosinngva'nın bugün yada gece geç saatlerde İstanbula getirilmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor