"Trabzonspor'a başarılar dilerim"

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü Reçber, UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekiminin ardından eşleşmeleri değerlendirdi.Rüştü Reçber, Braga ile eşleşmeleriyle iglili olarak, "Kolay bir rakiple eşleşmedik. Futbol oynamasını iyi bilen ama geçen seneden birkaç o

"Trabzonspor'a başarılar dilerim"

Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü Reçber, UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekiminin ardından eşleşmeleri değerlendirdi.

Rüştü Reçber, Braga ile eşleşmeleriyle iglili olarak, "Kolay bir rakiple eşleşmedik. Futbol oynamasını iyi bilen ama geçen seneden birkaç oyuncusunu kaybeden ve teknik direktörünü kaybeden bir takım. Bizimle hemen hemen aynı konumdular. Bizde de Portekizli oyuncular fazla. Onlar da Portekiz takımı. Çekişmeli, zevkli bir karşılaşma olur. İnşallah turu geçen takım biz oluruz" dedi.

Braga'yı geçtikleri taktirde Lazio - Atletico Madrid maçının galibiyle karşılacak olmaları hakkında Rüştü reçber, "Bu saatten sonra gelen takımlar kötü olmayacaktır. Lazio - Atletico Madrid'den biriyle eşleşirsek bu maçlar da güzel olur. Onlar da büyük takım. Üst seviyedeki maçlarda iyi performans gösteriyoruz. Ancak öncelikli hedefimiz Braga'yı geçebilmek" değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal'in Braga'da doğması, burada futbola başlaması ve ayrıca teknik direktörlük yapmasıyla ilgili olarak Rüştü Reçber, "Carlos Carvalhal için farklı bir maç olacak. Tatlı bir tesadüf olacak" dedi.

Tecrübeli kaleci son olarak "Trabzonspor'a da başarılar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler