Trabzonspor zorlu virajı döndü

Akhisar Belediye karşısında alınan 3-0’lık yenilginin ardından Trabzonsporlu taraftarlar arasında bile karamsar bir hava hakimdi.Ligin dişli takımı Karabük, ardından Avrupa Ligi’nde Apollon deplasmanı ve sonrasında Kadir Has Stadı’nda Kayserispor maçı...T

Trabzonspor zorlu virajı döndü

Akhisar Belediye karşısında alınan 3-0’lık yenilginin ardından Trabzonsporlu taraftarlar arasında bile karamsar bir hava hakimdi.
Ligin dişli takımı Karabük, ardından Avrupa Ligi’nde Apollon deplasmanı ve sonrasında Kadir Has Stadı’nda Kayserispor maçı...
Trabzonspor için karşılaşmalar ‘zorlu viraj’ niteliğini taşıyordu. Ancak Fırtına, bu virajı kayıpsız dönmeyi bildi. 3 maçı da galibiyetle tamamlayarak hem ligde zirveye ortak oldu, hem de Avrupa Ligi’nde ilk maçların sonunda liderlik koltuğuna oturdu. Peş peşe alınan bu galibiyetler takımdaki olumsuz havayı da bir anda dağıttı.

Akçay rahat nefes aldı

Özellikle Akhisar yenilgisi sonrası tartışılmaya başlanan Mustafa Akçay, bu seri sayesinde rahat bir nefes aldı. Bu periyotta Malouda ve Bosingwa’nın takıma büyük katkı sağlaması, Trabzonspor adına bir başka sevindirici gelişme oldu. Bordo- Mavililer, kayıpsız geçilen zorlu virajda sadece puanlar değil, büyük moral de kazandı. Trabzonspor’un sıradaki rakibi, taraftarı önünde ağırlayacağı Torku Konyaspor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor